dimarts, 4 de gener del 2011

Els primers passos de Punsy

Encara que no hi havia moltes esperances ho vam seguir intentant. Vam fer-li les proves cada dia, a la mateixa hora i de forma continuada. Al principi no notàvem milloria: en Punset es trobava despistat, volia sortir ràpidament de la caixa i ni tan sols passava el balancí. Quan per casualitat ho feia (amb la llum intermitent) nosaltres li donàvem menjar.

Va seguir uns quants dies igual però sembla que li començava a agradar el balancí. El seguia passant per casualitat però va començar a veure una relació entre el menjar i el balancí.

En els dies següents es va adonar que li donàvem el menjar immediatament després de que passés el balancí, tot i que encara no ho associava amb la llum intermitent. Per això quan el posàvem a la caixa començava a passar el balancí moltes vegades i (com es pot veure en el vídeo) mirava cap a dalt, esperant el menjar.

Ara sembla que ho està captant. Quan li posem la llum triga molt menys en passar el balancí. Encara no es pot dir que ho faci de manera automàtica, o sigui, seguirem intentant. Ja que hem vist una millora respecte els primers dies. Si ha sigut capaç de associar el balancí amb el menjar potser, també ho pot fer amb la llum.

O sigui que, de moment en Punset va per aquesta part del procés. Esperem que ho aconsegueixi per tal de poder passar a la part de treure-li el reforç.






Genís Gallardo, Iulia Lazea i Ainoa Olmo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada